Over Songül


 

"Al van jongs af aan was ik reeds gefascineerd door schoonheidsverzorging."


Als de jongste van vijf meisjes heb ik altijd vol bewondering naar mijn oudere zussen gekeken wanneer zij met verzorging, make-up of nagels bezig waren.

Van deze fascinatie heb ik vervolgens mijn hobby gemaakt door op mijn 16e een opleiding schoonheidsverzorging te volgen en mijn diploma als 'leerkracht praktijk' binnen dit domein te behalen.

Het werken in schoonheidsinstituten heeft me heel wat bijgebracht. Niettemin merkte ik dat mijn passie schuilde in het voltijds runnen van een eigen praktijk. 

We zijn ondertussen reeds 10 jaar verder en ik kan met veel trots zeggen dat mijn eerste klanten nog steeds met veel vertrouwen over de vloer komen.

Beauty atelier Songül is gericht op het welzijn van haar klanten. Er wordt alleen gewerkt met hoog kwalitatieve huid verbeterende producten waar ik als zaakvoerster zelf 100% achter sta. Vervolgens is hygiëne prioritair.  

Mijn doel is om de huid niet alleen te verzorgen maar ook te verbeteren. Daarom vind ik het enorm belangrijk om goed te luisteren naar je specifieke noden om samen tot een op maat-gemaakte behandeling te komen. 

Indien je dus zelf op zoek bent naar een huid verbeterende aanpak of gewoonweg eens kennis wilt maken, nodig ik je van harte uit om contact op te nemen.

Ik sta je met veel plezier te woord. 

Songül