Over onze producten


WELKOM BIJ SONGÜL'S ATELIER

Songül Atelier is een webshop die veganistische en biologische producten aanbiedt van Lookx, Pronails, Dr Rimpler en Mineral Care.

Alle prijzen die je op deze webshop vindt zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

Songül's atelier werkt als officiële distributeur voor onderstaande merken.

LOOKX

LOOkX behoort tot het segment Clean beauty. Clean beauty betekent dat de producten vrij zijn van schadelijke ingrediënten. Dat producten niet op dieren getest zijn en dat producten bewust geproduceerd worden. LOOkX is huidvriendelijk en maakt nooit gebruik van schadelijke stoffen. Het merk staat bekend voor zijn transparantie. Je kunt daarom hun uitgebreide ingrediëntenlijst bekijken op hun website. Hun producten dragen het keurmerk van ECOCERT, een van de meest erkende en gerespecteerde organische certificatie-instellingen.

Clean Beauty volgens LookX

  • De huid als startpunt: wat is haar behoefte? 
  • De natuur is de bron voor de werkstoffen, en met skin science zijn deze werkstoffen extra krachtig en veilig. 
  • Duurzaam gekweekte wondertjes, daarvoor zoekt Loockx de hele wereld af: poolbessen vol vitamine C, Japanse Jasmijn, Zwitserse Edelweiss (om een paar toppers te noemen).
  • Geen proefkonijnen! De producten van Loockx zijn 100% vegetarisch. Er is bovendien ook een breed assortiment aan vegan producten. 
  • Milieuvriendelijk: laboratorium in Zwitserland draagt het ECOCERT certificaat.
  • Less waste, please. Veel van de producten beschikken over een handig refill systeem, en dat worden er steeds meer.

DR. RIMPLER

Een natuurlijk gebruinde huid onderstreept de aantrekkelijkheid van moderne, vitale mensen. Het is nog altijd een symbool voor een bepaalde levensstijl, goed gevoel en fitheid.

Maar de zon is zoals de geneeskunde: enkel een correcte dosis verzekert een positief effect. Daarom is het grote geheim om van ‘zonnebaden zonder spijt’ te kunnen genieten, de kunst om van de zon te genieten zonder de grens van zonnebrand te overschrijden. Op deze manier kan een veilige pigmentatie met tegelijkertijd een maximale bruining behaald worden.

Na vele jaren onderzoek naar steeds hogere en bijgevolg blijkbaar veiligere zonnebescherming, komen de wetenschappers nu tot de conclusie dat te frequent gebruik van een hoge zonnefilter zowel een risico vormt voor huidirritatie en een grotere kans op allergie. De ontwikkeling van vooruitstrevende zonnefilters dringt zich op zodat er toch nog een optimale bescherming kan geboden worden met een optimaal comfort voor de gebruiker.

Dr Rimpler Zonnecosmetica is de markt ver vooruit met de ontwikkeling van zonnecosmetica in liposomen. Concreet wil dat zeggen dat dit programma zonnefilters biedt die 'kledingproof' zijn, zeer licht van textuur en zeer snel geabsorbeerd in combinatie met zeer hoge beschermingsfilters. Optimaal gebruikscomfort hand in hand met de beste bescherming op de markt.

PRONAILS

ProNails creëert hand-, nagel- en voetverzorgingsproducten van topkwaliteit. Alle verzorgingsproducten van Pronails worden gemaakt in België.
De producten zijn NIET getest op dieren.